Oversikt

Gå aldri glipp av en frist, igjen.

 • Full kontroll

  Tasklines oversiktsbilde gir deg full oversikt over byråets kunder som du er tilknyttet. Her kan du se alle repeterende oppgaver for disse kundene. Et tasteklikk på kunden, og du kan endre alt fra oppdragsavtaler og repeterende oppgaver, til medarbeidere og kundenotat

 • Trafikklysfunksjon

  Trafikklysfunksjon hjelper med å holde deg ajour. Med Tasklines trafikklysfunksjon får man raskt oversikt over hvilke kunder som bør prioriteres. Fargene signaliserer om oppgaven er fullført eller forfalt.

 • Fullførte oppgaver

  Ved å klikke seg inn på en grønn oppgave får du oversikt over hvem som har arbeidet med oppgaven. Du ser også en logg som viser alle endringer utført innad i oppgaven med tilhørende dato og klokkeslett.

 • Forfalte oppgaver

  Forfalte oppgaver vil i tillegg til å ha røde oppgavefelt utløse et kalendersymbol i kundefeltet som vist og markert i rødt nedenfor. Du får da en rask oversikt over hvilke kunder du bør prioritere.

 • Filtrering

  I oversikten har du flere filtreringsmuligheter. Du kan tilpasse bildet til å ha oversikt over akkurat det du måtte ønske av kunder, kategorier og oppgaver. Fargene på kategoriene vil være lik de som ligger i kategoristrukturen.

Taskline – et fullverdig fremdriftssystem

Duett

Taskline AS

Orgnr. 918 086 706

En del av Duett Software Group

Databehandleravtale