Skip to main content
taskline-Oversikt-white

Oversikt

Gå aldri glipp av en frist, igjen.

 

Full kontroll

Tasklines oversiktsbilde gir deg full oversikt over byråets kunder som du er tilknyttet. Her kan du se alle repeterende oppgaver for disse kundene. Et tasteklikk på kunden, og du kan endre alt fra oppdragsavtaler og repeterende oppgaver, til medarbeidere og kundenotat

Trafikklysfunksjon

Trafikklysfunksjon hjelper med å holde deg ajour. Med Tasklines trafikklysfunksjon får man raskt oversikt over hvilke kunder som bør prioriteres. Fargene signaliserer om oppgaven er fullført eller forfalt.

Fullførte oppgaver

Ved å klikke seg inn på en grønn oppgave får du oversikt over hvem som har arbeidet med oppgaven. Du ser også en logg som viser alle endringer utført innad i oppgaven med tilhørende dato og klokkeslett.

Forfalte oppgaver

Forfalte oppgaver vil i tillegg til å ha røde oppgavefelt utløse et kalendersymbol i kundefeltet som vist og markert i rødt nedenfor. Du får da en rask oversikt over hvilke kunder du bør prioritere.

Filtrering

I oversikten har du flere filtreringsmuligheter. Du kan tilpasse bildet til å ha oversikt over akkurat det du måtte ønske av kunder, kategorier og oppgaver. Fargene på kategoriene vil være lik de som ligger i kategoristrukturen.

oversikt-sys

 

Taskline – et fullverdig fremdriftssystem

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet så tar vi raskt kontakt